Slider4
Slider4
Slider5
Slider6

Vers, Verser, Verst!

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij William van der Vegt altijd vers. Iedere dag weer de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn. Primeurs zoals de Hollandse aardbei heeft William als eerste in zijn assortiment. Of wat denkt u van raapsteeltjes, postelein of die overheerlijke asperges? Voor dag en dauw is de echte groenteman in zijn eigen snijkeuken te vinden. Hier bereid hij op professionele wijze een scala aan gesneden en gewassen groenten, roerbakschotels, rauwkostsalades en aardappelproducten. Alles op hygiënisch verantwoorde wijze bereid.

Naast het brede assortiment biedt de echte groenteman aandacht en advies. Wilt u de meloen nu of over drie dagen eten? Nooit meer onrijp of bedorven fruit! Of voelt u een verkoudheid opkomen of voelt u zich grieperig? De echte groenteman heeft het juiste ‘medicijn’ in huis!

William van der Vegt is een vooruitstrevende en gepassioneerde Zwolse ondernemer. Een ondernemer met oog voor de toekomst, die het goede uit het verleden behoudt. Met passie en overgave beoefent hij zijn vak, waar de ambachtelijkheid vanaf druipt.

Plattegrond

Slider Basis2
Slider Basis2
Slider1
Slider3

Contactgegevens

adres: Vechtstraat 57, 8021 AS Zwolle
telefoon: 038 4534 025
e-mail: groentemanvdvegt@gmail.com
website: vandervegt.versvooru.nl
facebook: William-vd-Vegt

 

Openingstijden

maandag: 8:00 – 18:00 uur
dinsdag: 8:00 – 18:00 uur
woensdag: 8:00 – 18:00 uur
donderdag: 8:00 – 18:00 uur
vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
zaterdag: 8:00 – 17:00 uur
zondag: gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *