Slider2
Slider2

Alles begint bij jezelf!

“Iedere persoon die ik ontmoet, iedere situatie waarin ik verkeer, ieder moment van de dag kan ik iets leren, en ik zal nooit uitgeleerd zijn”, dat is in het kort de visie van Wilbrand Schothuis. Hij is Kundalini Yoga leraar en heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling en hij schrijft graag om mensen te inspireren.

Kundalini yoga is een wetenschap voor het helen van lichaam, mind en geest. Wat deze vorm van yoga uniek maakt is de combinatie van kriya (serie oefeningen), mantra (geluid), meditatie (bewustzijn) en het gebruik van muziek.

Wilbrand ondersteunt graag mensen in de vorm van wandelcoaching: “Buiten zijn werkt! Letterlijk en figuurlijk ben je in beweging.Wandelen in de natuur geeft rust en helderheid. De zuurstof die je inademt tijdens een wandeling. De omgeving die continu verandert. Buiten zijn praat makkelijker en je hoeft elkaar niet steeds aan te kijken.”

Meer weten of inspiratie nodig? Op de website van Wilbrand Schothuis staan diverse artikelen die je verder kunnen helpen.

Contactgegevens

Wilbrand Schothuis

telefoon: 06 1364 6443

e-mail: info@wilbrandschothuis.nl

website: www.wilbrandschothuis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *