Slider7
Slider7
Slider6
Slider5
Slider4
Slider1

Pluktuin en theetuin!

De pluktuin van Stadsland is maar liefst is een halve hectare groot. Je kunt zelf een boeket samenstellen of een boeket laten plukken. Er is een verscheidenheid aan bollen, één- en tweejarigen, vaste planten en struiken. Van circa maart tot en met oktober kan er worden geplukt.
De bloemen zijn verrassend mooi en natuurlijk in vergelijking met rassen uit een bloemenwinkel. Met een bloemen-tas-vaas of een emmer komen komen de bloemen fris thuis aan en lijden ze niet door het vervoer. Dat is belangrijk voor tuinbloemen. Er worden bij Stadsland nergens bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt.
Je kunt de hele week terecht om te plukken. Een kop thee krijg je er gratis erbij. Stadsland wil graag dat je voor de theetuin een afspraak maakt. Dan wordt de koffie, (kruiden) thee, sap en limonade uit eigen tuin, taart en cake, en lunch vers bereid met met biologische ingrediënten en waar mogelijk ook van eigen teelt.
Tip: Je kunt vrij rond kijken bij de poel, in de snijbloemen-tuin, de moestuin en het ooievaarsnest. Bij minder mooi weer is achter de boerderij een overdekt terras. Kom op de fiets, de dijk is een prachtige route.

Plattegrond

Contactgegevens

adres: Hasselterdijk 57, 8043 PG Zwolle telefoon: 06 1016 9105 e-mail: info@theetuinstadsland.nl website: theetuinstadsland.nl facebook: Theetuin-Stadsland-BB

Openingstijden

Pluktuin: dagelijks open
Theetuin: op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *