Header01
Header01
Header02
Header03
Header04
Header05

Een plek voor een goed gesprek!

Voor een zinvol gesprek over wat betekenis heeft in je leven. Voor een eenvoudig gesprek, dat toch diepgaand is. In ieder gesprek staat één thema centraal. Bijvoorbeeld: vertrouwen, schuld, zorg of beginnen. Op deze site vind je thema’s die aan de orde zijn geweest of zullen komen. Ieder thema wordt onderzocht aan de hand van eigen ervaringen. Naar het voorbeeld van Socrates. Volgens hem uiten wij wat wij werkelijk weten in ons gedrag.
Socratisch café Zwolle is een plek om op adem te komen en tot rust. Een plek om andere mensen te ontmoeten. Een plek om inzicht te krijgen in jezelf en anderen en begrip voor jezelf en anderen.

Iedereen is welkom
Er is geen speciale vooropleiding vereist en leeftijd doet niet ter zake.
Je kunt deelnemen aan een gesprek, maar er is ook de mogelijkheid zelf te oefenen om een gesprek te begeleiden. Altijd zullen één of meer ervaren gespreksleiders aanwezig zijn.

Als je echt wil leren een gesprek te leiden kun je ook deelnemen aan een gespreksleiderstraining, die met enige regelmaat georganiseerd wordt in (de nabijheid van) Socratisch Café Utrecht, Zwolle of Diemen.

Kijk op onze agenda om te zien wanneer de gesprekken plaats vinden.

Contactgegevens

Karel van Haaften
telefoon: 038 452 7080
e-mail: info@socratischcafezwolle.nl
website: www.socratischcafezwolle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *