Slide1
Slide1
Slide2
Slide3
Slide4

Samen met zorg!

De Lunchwinkel is gevestigd in een monumentaal pand aan de Nieuwe Markt, het bekende horeca-plein in het hart van de Hanzestad Zwolle. De sfeervolle Lunchwinkel is een plek om gezellig een kopje koffie te drinken of heerlijk te lunchen. Maar ook voor een origineel cadeautje uit de zorg bent u bij De Lunchwinkel aan het goede adres.

De ruime opzet, de sfeervolle aankleding en de uitstekende ligging zorgen voor een ideale gelegenheid om er even pauze te nemen. De Lunchwinkel is rolstoel toegankelijk en voor kinderen is er een leuk speelhuis van steigerhout.

Bij de geur van lekkere Bazar koffie en versgebakken brood wordt met zorg bereide producten geserveerd. Deze zijn ambachtelijk gemaakt, streekgebonden, biologisch of worden ingekocht bij organisaties die ook zorg aanbieden.

Eenmanszaak De Lunchwinkel werkt op een unieke manier samen met Gosker Zorg b.v. De organisaties zitten samen in een pand en pakken veel activiteiten samen op. Zo worden veel producten  uit de cadeauwinkel gemaakt in het bovengelegen atelier / dagencentrum van Gosker Zorg. Ook kunnen deelnemers van Gosker Zorg onder begeleiding assisteren in de Lunchwinkel. De opzet is om gezamenlijk werk aan te bieden op alle treden van de participatie ladder.

Plattegrond

Contactgegevens

M. Gosker
adres: Nieuwe Markt 12, 8011PE Zwolle
telefoon: 038 3375 460
e-mail: welkom@delunchwinkel.nl
website: www.delunchwinkel.nl
facebook: DeLunchwinkel
twitter: @delunchwinkel

 

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 – 16:30 uur
woensdag: 10:00 – 16:30 uur
donderdag: 10:00 – 16:30 uur
vrijdag: 10:00 – 16:30 uur
zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
zondag: gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *