Baart Doet Slide1
Baart Doet Slide1
Baart Doet Slide2
Baart Doet Slide3
Baart Doet Slide4

Goed bouwen en vastgoedbeheer, dat doe je samen!

Nieuwbouw, verbouw en vastgoed beheer, Baart-DOET energie- & bouwadvies is jouw vastgoedbeheerder. Met een revolutionair rekenmodel wordt vastgoed energetisch dynamisch doorgerekend. Alle keuzes worden direct duidelijk gemaakt, van bouwmaterialen, soort woonbeleving, veel of weinig apparatuur, type en zwaarte verwarming / koeling / ventilatie en de invloed op het pand. Om tot een optimaal resultaat te komen gaat Baart-DOET energie- & bouwadvies samen met jou en eventueel een team van andere specialisten aan de slag.

Baart-DOET energie- & bouwadvies kan helpen jouw energieverbruik te beperken. De energiekosten worden verlaagd, het comfort wordt duidelijk verhoogt en een bijdrage wordt geleverd aan een duurzamere wereld. Bij een advies staat de gezondheid van mens en milieu voorop, waarbij zo weinig mogelijk energie(bronnen) nodig zijn en indien mogelijk duurzame energie een plaats krijgt. Ook kan het onderhoud van het pand in beeld gebracht worden. Vooraf is dan precies bekend wanneer actie ondernomen moet worden. Begeleiding en toezicht kan in zijn geheel door Baart-DOET energie- & bouwadvies uitgevoerd worden, een gerust gevoel.

Baart-DOET energie- & bouwadvies:
Jarenlange ervaring op bouwkundig en installatie technisch gebied.
Geen voorwaarden of verplichtingen.
Gewoon voor een betrouwbaar label, aankoopkeuring, energieadvies of bouwkundig meerjaren onderhoud planning (MJOP / MJO), aanbesteding advies, bouwbegeleiding, oplevering en nazorg.

 

Plattegrond

Contactgegevens

Erik Baart
adres: Hogenkampsweg 80, 8022 DK Zwolle
telefoon: 06 4876 5908
e-mail: info@baart-doet.nl
website: www.baart-doet.nl
facebook: erikbaartdoet
twitter: @BaartErik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *