Pop Up Voor500

Pop-up store in Stedelijk Museum

De Zwolse PeperMunt opent in 2017 een pop-up store. De store zal tijdelijk gevestigd worden in het Stedelijk Museum Zwolle aan de Melkmarkt in Zwolle. Met de pop-up store wordt de naamsbekendheid en de laagdrempeligheid van de Zwolse PeperMunt vergroot. Ondernemers kunnen speciaal ontwikkelde Zwolse producten tonen. Tevens kunnen euro’s omgewisseld worden voor PeperMunten. Ook zal in de store informatie gegeven worden over de Zwolse PeperMunt. Verder komen de ondernemers die bij ons aangesloten zijn in de schijnwerpers te staan.

Ondernemers, gemeente Zwolle, CIBAP, Windesheim en het Stedelijk Museum zijn betrokken bij de realisatie. De inrichting wordt gedaan door studenten van diverse opleidingen. Zo wordt het creatieve ontwerpproces gedaan door een combinatie van studenten van Windesheim en CIBAP. CIBAP studenten zullen de store in het museum bouwen. Jeppe Teensma, lid denktank en initiatiefnemer van dit project: “Ik sluit niet uit dat er ook studenten van Landstede betrokken worden bij de bemensing van de store.”

Een eerste schets van de studenten van CIBAP ziet er als volgt uit:
pop-up-store

De store zal naar verwachting in april 2017 worden geopend. “Daar moeten we een spektakel van maken, ideeën zijn welkom!” aldus een enthousiaste Jeppe. Uitnodigend voegt hij nog toe: “Ondernemers zijn welkom om typische Zwolse producten in onze pop-up store te etaleren. Deze producten kunnen alleen betaald worden met Zwolse PeperMunten. Aangezien ondernemers creatieve mensen zijn, hopen wij op veel inbreng.”

Ook producten aanbieden? Mail naar info@zwolsepepermunt.nl

Download de presentatie van Jeppe Teensma en Louis Zandbergen voor CIBAP-studenten

mockupklein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *