Kerstpakket500

PeperMunten in het kerstpakket

Aan een Zwols bedrijf mogen wij 24 kerstpakketten leveren met in elk pakket 50 PeperMunten. De medewerkers van dit bedrijf kunnen zelf kiezen waaraan zij de PeperMunten besteden. Zo kunnen ze zelf het kerstpakket samenstellen en wordt voorkomen dat een deel van het kerstpakket in de prullenbak belandt. Daar wordt het milieu blij van. De circulatie van PeperMunten zet een keten van lokale transacties in gang. Daar zijn de lokale ondernemers eveneens gelukkig mee.

Wil je ook werknemers of relaties met kerst of jubilea wat PeperMunten geven? Dat kan! Soortvanwinkel, UwStadsboer of Zwolse Balletjeshuis verzorgen voor 5 euro (of 5 PeperMunten) de feestelijke verpakking van het kerstpakket.

Soortvanwinkel heeft een doosje ontworpen gevuld met kerstconfetti verpakt in een doorzichtig cellofaan versiert met slierten en een geïllustreerde sticker. UwStadsboer verpakt de PeperMunten ook in cellofaan, maar dan met daarin een pot (380 gram) knoflookmosterd van ChefsRevolution. In de verpakking zit ook een heerlijk recept met de knoflookmosterd als ingrediënt. Het Zwolse Balletjeshuis stopt uiteraard de beroemde authentieke Zwolse snoepjes in het kerstpakket en verder zit in het pakket een klein potje mosterd van De Wijndragers.

In alle pakketten zit een folder van de Zwolse PeperMunt met tips welke ondernemer je de PeperMunten kan gunnen, zodat die ondernemer ook weer de kans krijgt om iets te kopen. Wie zou jij die kans geven? Een directeur van een groot concern of een kleine lokale ondernemer?

De Zwolse PeperMunt – anders denken over geld
kerstpakketten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *