Help mee de PeperMunt in roulatie te brengen en te houden

De regio Zwolle duurzamer maken. Dat is onze ambitite. Dat is onze droom. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Door samen de Zwolse PeperMunt te gebruiken als betaalmiddel kunnen we die droom waar maken. Doe je mee?

PeperMunten zijn er in twee smaken. Er zijn PeperMuntjes voor kleine contante betalingen. De muntjes zijn te koop bij verkooppunten. De andere mogelijkheid is betalen met de digitale PeperMunt. Een PeperMunt-rekening open je op mijn.zwolsepepermunt.nl.

Doe mee als particulier

Betaal met PeperMunten

Bij iedere betaling weet je dat de ondernemer jouw geld weer bij een andere ondernemer in de regio besteedt. Zo brengt jouw betaling een kringloop van lokale betalingen op gang. Dat is goed voor de economie, goed voor de mensen en goed voor de natuur.

Doe mee als ondernemer

Accepteer PeperMunten als betaling

Kleine ondernemers hebben moeite om het hoofd boven water te houden in een wereld van grote winkelketens en mondiale internetshops. De PeperMunt helpt lokale ondernemers aan nieuwe trouwe klanten. Doe mee.

Doe mee als organisatie

Beloon met PeperMunten

Geef werknemers PeperMunten in het kerstpakket of sponsor waardevolle initiatieven met PeperMunten. Mogelijkheden genoeg. Onderstreep het imago van verantwoord ondernemen. Acties worden niet duurder, wel effectiever door extra publiciteit.