Anita En Mirella Vierkant

Kans op gratis ontwerp en tekst voor PeperMunt-deelnemers

Gezamenlijke arrangementen van deelnemers

Een paar weken geleden was er een bijeenkomst voor deelnemers van de Zwolse PeperMunt. Deelnemers werden daarbij uitgedaagd om gecombineerd producten of diensten aan te bieden. Naar aanleiding daarvan zijn wij, Mirella Zwanenburg (vormgeving) en Anita Drost (tekstcreatie), bij elkaar gaan zitten en hebben we het volgende idee bedacht.

Gratis communicatiemiddel

Ga je samen met een andere deelnemer van de Zwolse PeperMunt een arrangement aanbieden? Dan bieden wij jullie de mogelijkheid om hiervoor kosteloos een communicatiemiddel te ontwerpen. D.w.z. wij verzorgen de tekst en vormgeving voor bijvoorbeeld een flyer, brochure, cadeaubon, landingspagina op een website, poster, brief/mailing (hoeft niet per se op papier) of menukaart.

Voorwaarden voor deelname

• Inzending van jullie aanvraag is mogelijk tot 17 april 2016.
• Mail je aanvraag naar anita@tekstissimo.nl of info@zwanenburgmedia.nl
• Het moet een concreet idee zijn. Dus geen concept dat nog helemaal moet worden uitgewerkt.
• Drukkosten, kosten voor bouw van een site, kosten fotograaf e.d. zijn voor eigen rekening.
• Als al jullie fantastische ideeën binnen zijn, kiezen wij er één uit. We maken een inschatting van de uren die nodig zijn voor de uitwerking en geven aan of we de tekst en vormgeving geheel gratis kunnen leveren of dat er zoveel tijd in gaat zitten dat er bovenop de gratis uren toch een prijsafspraak moet worden gemaakt.

Aan de slag!

Wij denken dat onze aanbieding voor andere deelnemers een prikkel kan zijn om niet meer te wachten, maar nu echt aan de slag te gaan met het samen aanbieden van leuke arrangementen. Zo hopen we een extra zetje te geven aan het in omloop brengen van de PeperMunt.

 

Hartelijke groet,
Mirella Zwanenburg en Anita Drost

ProfielfotoMirella250  Anita250

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *